website
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

Word een Ster met de TikTok plaat

TikTok Plaat

De TikTok Plaat, speciaal voor de echte TikTok liefhebber. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een echte TikTok liefhebber? Of wil je je eigen kamer versieren? Dan is dit ontwerp perfect voor jou! Volledig naar eigen wens te personaliseren. Een echte persoonlijke plaat.

TikTok

TikTok is een sociale media app die muziek en video’s combineert. De app is de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit. De video’s zijn maximaal 60 seconde, wat ervoor zorgt dat je makkelijk uren over de app kan scrollen! Wist je dat TikTok 3 miljoen Nederlandse gebruikers telt? Dit aantal is nog steeds aan het groeien.

Herinnering tot leven brengen

Met de TikTok Plaat breng je je herinneringen tot leven op de perfecte manier. De TikTok Plaat maakt het mogelijk om viral te gaan op jouw favoriete sociale media platform, hoe gaaf! Upload eenvoudig een eigen foto en vul je eigen caption en gebruikersnaam in en ons team gaat meteen aan het werk zodat de TikTok Plaat zo snel mogelijk bij jou in huis is!

Hoogste kwaliteit

De TikTok Poster is gemaakt van de hoogste kwaliteit pap in combinatie met felle kleuren. Door dit af te drukken met een professionele printer kunnen wij deze kwaliteit blijven garanderen! Daarnaast is de TikTok Poster te bestellen op diverse formaten. De formaten zijn namelijk A4 (21x30cm) of 15 bij 21cm . 

Eyecatcher voor ieder interieur

Door het moderne en tijdloze design van de TikTok Plaat weten wij zeker dat het perfect binnen jouw interieur past! De lijst is eenvoudig op te hangen of neer te zetten op een leuke plek. Perfect als cadeau voor een echte TikTok liefhebber of gewoon voor jezelf.

Wil jij jouw eigen TikTok Plaat ontwerpen? Klik dan hier!

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens