website
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

Ontwerp jouw Telefoonhoesje

 

Fashion Statement

Telefoonhoesjes zijn niet alleen een essentieel accessoire om je telefoon te beschermen, maar ze kunnen ook een fashion statement zijn. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje dat volledig aanpasbaar is en bij jouw stijl past, dan heb je geluk. In dit blogartikel vertellen we hoe.

Zelf Ontwerpen 

 Het hebben van een telefoonhoesje dat volledig aanpasbaar is, stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten en een uniek ontwerp te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu houdt van felle kleuren, grappige patronen of minimalistische ontwerpen, er zijn talloze opties beschikbaar om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Je eigen foto’s

 Een van de meest populaire manieren om een telefoonhoesje aan te passen is door middel van foto's. Je kunt je favoriete foto's van jezelf, je familie, je huisdieren of je favoriete vakantiebestemmingen op het hoesje laten afdrukken. Dit geeft je telefoon een persoonlijk tintje en zorgt ervoor dat je altijd herinnerd wordt aan speciale momenten.

Je eigen tekst

Naast foto's kun je ook tekst toevoegen aan je telefoonhoesje. Dit kan een inspirerende quote zijn, je favoriete songtekst of gewoon je naam. Door je telefoonhoesje te personaliseren met tekst, kun je een boodschap overbrengen of gewoon iets toevoegen dat jou uniek maakt.

Clipart 

Maar er is meer : Je kunt je telefoonhoesje ook nog aanpassen door middel van verschillende ontwerpen en patronen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, prints en texturen om een hoesje te creëren dat perfect bij je past. Of je nu houdt van bloemen, strepen, geometrische vormen of abstracte kunst, er is voor elk wat wils. Ook zijn er thema’s zoals de feestdagen. Zo kan je makkelijk en snel de juiste afbeelding vinden.

Diverse Merken en Typen

Bij personalglasses.nl zijn diverse merken en types beschikbaar! Denk daarbij , naast Apple en Samsung ook aan Google of  Oppo.

Volledig Aanpasbaar

Het hebben van een telefoonhoesje dat volledig aanpasbaar is, biedt eindeloze mogelijkheden om je telefoon te personaliseren. Of je nu kiest voor een foto, tekst, ontwerp of extra functionaliteit, je kunt er zeker van zijn dat je een uniek telefoonhoesje hebt dat niemand anders heeft. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en creëer jouw perfecte telefoonhoesje!

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens