website
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

Herinneringen tot leven brengen met de Spotify Glasplaat

Spotify Muziekplaat

Muziek en herinneringen staan vaak nauw samen. Zo heeft iedereen enkele liedjes die gelijk herinneringen naar boven brengen. Dit bracht ons op een idee. Hoe gaaf zou het zijn om muziek en herinneringen samen te brengen naar een ontwerp op plexiglas. Ons team heeft dit weten te realiseren met de Spotify Muziekplaat. Speciaal voor jou!

Voor de muziekliefhebber

De Spotify Muziekplaat is ontworpen voor een door de muziekliefhebber. Zo is het mogelijk om jouw favoriete album/lied af te drukken op plexiglas. Dit gebeurt met de hoogste kwaliteit door het gebruik van een UV-printer. Heb je liever een eigen gekozen foto? Dit is natuurlijk mogelijk. Je kan eenvoudig een eigen foto uploaden tijdens het samenstellen. Door dit te combineren heb je binnen de kortste keren een echte eyecatcher in jouw interieur!  
Met de Spotify Muziekplaat breng je jouw favoriete herinneringen daadwerkelijk tot leven!

Persoonlijk cadeau

Met de Spotify Muziekplaat geef je een echt uniek en persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het om een dierbare te verassen met een echt persoonlijk cadeau? Met de Spotify Glasplaat lukt dit gegarandeerd! Upload eenvoudig een eigen gekozen foto en kies welke titel en artiestennaam op de Spotify Muziekplaat moet komen. Ons team gaat direct aan het werken om te zorgen dat jouw Spotify Muziekplaat binnen 1-3 dagen zo snel mogelijk bij jouw thuis is.

 

De eyecatcher voor ieder interieur

De Spotify Muziekplaat is de toevoeging aan ieder interieur. Ook is het mogelijk om zelf te kiezen welke kleur tekst je op de Spotify Muziekplaat wil, wit of zwart. Wel zo handig toch! Zie je jouw favoriete lied/album op de Spotify Glasplaat al shinen bij jouw thuis? Klik dan hier om jouw Spotify Muziekplaat te personaliseren!

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens