website
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

Een persoonlijk cadeau voor jouw surprise

Het najaar is weer aangebroken. Dit betekent dat de feestdagen dichterbij komen. Weer gezellig met familie en vrienden samenkomen. Doe jij dit jaar aan surprise? Dan hebben wij wat tips voor jou! Om jouw surprise te veranderen in een groot succes.

 

Persoonlijk Cadeau

Moet jij een surprise maken? Of hoef je enkel cadeautjes te kopen? In beide gevallen is het geven van een persoonlijk cadeau belangrijk. Wat is er mooier dan een dierbare verrassen met een cadeau dat daadwerkelijk uit je hart komt? Vooral na deze heftige jaren waarin iedereen het lastig heeft gehad. Met onze persoonlijke posters en glasplaten laat je iemand zien hoe belangrijk diegene voor jou is.

 

Voor iedere gelegenheid

PersonalGlasses heeft een breed assortiment. Ons team werkt er elke dag hard aan om te zorgen dat het perfecte ontwerp voor jou bij ons te vinden is. Voor iedere gelegenheid hebben wij het perfecte ontwerp. Van een Spotify Muziekplaat om jouw favoriete herinnering tot leven te brengen, een  Formule 1 Plaat voor een raceliefhebber tot aan een Tiktok-plaat.

 

Spotify Glasplaat

De Spotify Glasplaat is gemaakt om jouw favoriete herinnering tot leven te brengen. Met de Spotify Glasplaat verras je een dierbare met een echt persoonlijk cadeau. Hoe kan je beter een mooie herinnering tot leven brengen dan een foto te koppelen met jullie favoriete lied? Met de Spotify Glasplaat kan dit!

 

Formule 1 Poster

De Formule 1 wordt steeds populairder in Nederland. Hoogstwaarschijnlijk heb jij ook enkele mensen in je familie of vriendengroep die er maar niet over kunnen ophouden. Wat is er mooier dan deze raceliefhebbers verrassen met een Formule 1 Poster? De Formule 1 Poster bevat een blauwdruk van de mooiste circuits van de Formule 1. Zo is het mogelijk om te kiezen uit Circuit Zandvoort, Circuit Monza of bijvoorbeeld Circuit Monaco. Naast het Circuit staan er ook nog gave details over het circuit op de poster. Dit allemaal in een modern ontwerp zodat het in ieder interieur thuispast. Perfect om een echte raceliefhebber te verrassen!

Wil jij jouw surprise naar een hoger niveau tillen? Klik dan hier om onze ontwerpen te bekijken!

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens